Transport si retururi

Nobles (nobles.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Curier, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0 RON … 150 RON   →   22 RON
    150 RON sau peste   →   0 RON

În cazul în care localitatea dvs. nu se încadrează sub aria de acoperire a curierului, va fi perceput un cost suplimentar pentru transport. În cazul acest, o să vă contactăm telefonic pentru confirmarea dvs. înainte de a expedia coletul.

Produsele pot fi returnate in 14 zile de la data achizitiei.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 30 zile calendaristice de utilizare gratuită.

Procedura returnare produs

Plata transportului pentru returnarea produselor se va face,dupa caz,de catre d-voastra sau de catre noi, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In cazul in care doriti sa returnati produsul dintr-un motiv cauzat de catre noi si care a afectat produsul atunci vom plati transportul.

In cazul in care,doriti pur si simplu sa returnati produsul,va trebui sa platiti d-voastra taxa de retur a coletului.

In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi, folii de protectie lipsa, sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Returnarea banilor se va face (in cel mult 14 zile) intr-un cont bancar specificat de d-voastra pe mail noblesbracelets@gmail.com

*Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.